Klik op foto ,dan vergroot het...

Dag 34...
Dametjes en heertjes zijn nu 2 maal naar buiten geweest en daar gegeten....en het ging prima.....de een vindt het nog wat spannend en de andere denderd gewoon naar buiten..zo leuk om te zien.... Het gaat goed met de pups ook met Dolphus en Sterre...ze zijn helemaal weer beter..... Ze hebben aldoor berehonger en krijgen 3 maal per dag geweekte puppie brokjes en 1 maal vlees....en een bakje puppymilk... Britt vertikt het nog om te voeden...dus ik ben haar aan het masseren om de melk uit de tepels te krijgen en dat gaat goed. Gelukkig nog geen ontstekingen en lekker ingesmeerd met uierzalf... De puppen gooien op dit moment de hele ren de kranten er door heen en er word een robbertje gevochten en een die een grote mond opzet....wie????😂geen idee... Moet zeggen t,is hard werken want ze produceren behoorlijk veel poep..waren we gewoon vergeten van de vorige nesten🤔.. We krijgen bezoek..tot de volgende keer....

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Anja | Antwoord 05.02.2019 18:00

Het is toch niet Dinah, die ene die een grote mond op zet?

Mirjan | Antwoord 05.02.2019 17:21

Wat een prachtige foto's weer!! En superleuk om lekker buiten de boel te kunnen ontdekken. En idd jullie hebben het mega druk met zoveel puppies en poepies!!

erik de boer | Antwoord 05.02.2019 16:53

Leuke foto’s,wat gaat het snel,wat worden ze al groot. Fijn dat ze allemaal weer gezond zijn! Wij tellen af, nog 2,5 week.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

Vandaag | 15:45

Dank je Jannie. Daar hopen we natuurlijk wel op.

...
Vandaag | 15:13

Wat leuk dit te lezen....voor jullie heel veel succes op mooie pups in de toekomst👌👍❤

...
21.08 | 18:34

O zo leuk!!🥰

...
26.01 | 14:11

Gecondoleerd met het verlies van je hond Lex.
Ik ben niet de fokker dat is de fam Klein .uit Steenwijk.
Ik heb hun hier van bericht...
Vriendelijke groet

...
Je vindt deze pagina leuk